Toimintamme laajenee: Käynnistämme etäpalvelun 23.3.2020 alkaen

Nyt koronavirusepidemian tuoman poikkeustilan aikana on syytä tukea ja auttaa toisiamme kaikin tavoin. Kekseliäisyyttää ja uusia toimia vaaditaan arjen toimien turvaamiseksi.

TOIMINTAMME LAAJENEE ETÄPALVELULLA!
Nyt voit varata puhelin ja/tai videopuhelu ajan sairaanhoitajalta. Saat asiantuntevaa, kokenutta ja reipasta palvelua nopeasti kotiisi/ työhösi/ mökille tai missä sitten lienetkin. Voit varata tavallisen puhelun, WhatsUpp-puhelu tai Messenger puhelun kuvalla tai ilman. Myös Zoomi-yhteys on käytössä. Näin voit olla yhteydessä sairaanhoitajaan/ kipusairaanhoitajaan ja lymfaterapeuttiin ilman ruuhkia ja jonottamatta puhelinpalvelussa. HUOM! Emme ota kantaa koronavirus asioihin!

Ajanvaraus yhteydenottoon hoituu sähköpostilla (leena.vallin(at)pp.inet.fi), puhelimella (0400722543) soittamalla tai tekstiviestillä. Myös Messenger ja WhatsUpp viestit toimivat. Varatulla ajalla otan Sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla. Kuvapuhelussa mahdollista konsultoida myös asioita ja vaivoja, jotka vaativat ongelman näkemistä.

Ajanvarauksia voi tehdä arkisin klo 8-21. Etäpalvelutoiminta toimii arkisin klo 9 -21.
Palvelun hinta on 20 euroa/20 min. (minimi aika on 20 min). Max aika on 40 min / 40 euroa. Palvelu laskutetaan puhelun jälkeen ja lasku lähetetään sähköpostilla tai maapostilla (postimaksu/laskutuslisä 5 e).

Toivottavasti tämä palvelu auttaa monia niitä, jotka eivät saa tai voi poistua kotoaan syystä tai toisesta. Jos palvelu ruuhkautuu tai sitä käytetään väärin. Pidättää palvelun tuottaja oikeudet muutoksiin!
OTA rohkeasti yhteyttä itsesi ja omaisesi asioissa!