Tietoa minusta, kuka on Leena Vallin?

Olen toiminut sairaanhoitajana vuodesta 1985. Minulla on todella laaja työkokemus ja osaaminen hoitotyön eri osa-alueista. Vuodesta 2007 olen toiminut yrittäjänä. Minulla toimii ajanvarausvastaanotto kotini yhteydessä Porvoossa, Epoon maaseudun rauhassa. Täällä teen työtä suurella sydämellä, kokonaisvaltaisesti ja ammatillisesti. Olen laillistettu terveydenhuollon ammattilainen ja kokemusasiantuntija terveyden palauttamisessa.

Työssäni yhdistän tutkittua tiedettä, täydentäviä hoitoja, uutta teknologiaa ja arvostavaa kohtaamista. Meillä ei hoideta pelkästään oireita, vaan paneudumme juurisyiden etsimiseen, terveyden edistämiseen ja elämänlaadun kohentamiseen. Lähestyn hoidettavia kokonaisvaltaisella, yksilöllisyyttä kunnioittavalla ja arvostavalla otteella. Palvelukielet: suomi, ruotsi ja englanti.

Meille voit tulla ajanvarauksella arkisin sopimuksen mukaan. Etävastaanotto toimii Zoomin tai videopuhelun välityksellä.

Erikoisosaaminen: kivun hoito, turvotusten hoito, elämäntapaohjaus, geenitestien tulosten analysointi, ravitsemusneuvonta, henkinen tukeminen, voimavarojen löytäminen kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Jos olet kyllästynyt hoitamaan erilaisia oireita ilman riittävää tulosta, voin olla se puuttuva rengas terveyden- ja sairaanhoidon palveluketjussa. Soita ja kysy, voinko olla sinulle avuksi?